O podjetju

Družba je v zasebni lasti in je družinsko podjetje. Ustanovljena je bila 14.2.1990 in je kot proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje, KEMDI d.o.o. Sp. Duplek, Prvomajska 12, vpisana v sodni register Temeljnega sodišča v Mariboru, Enote v Mariboru s sklepom Srg 496/90, v reg. Vložku 1/1624-00. osnovni kapital znaša 23.368,00 eur.

Podjetje Kemdi d.o.o. je začelo poslovati pred 21 leti kot ponudnik materialov in izdelkov, ki so jih potrebovali ljudje s področja levega brega Drave. To so bili predvsem gradbeni materiali in izdelki za dom in kmetijstvo. S svojo ponudbo, predvsem pa s pravim odnosom in upoštevanjem potreb ter želja ljudi, smo postajali vedno bolj uspešni.
Kasneje smo ponudbo še razširili. Danes dobavljamo vse za gradbeništvo in kmetijstvo za bližnjo in tudi daljno okolico. Za fizične in pravne osebe smo v lastni režiji ali z najemom podizvajalcev opravili veliko adaptacij, dozidav, zgradili smo samostojne hiše. V teh letih smo prav tako opravili veliko prevozov s tovornjakom, ki ima tudi dvigalo ter s kombijem.

Naš cilj so zadovoljne stranke, ki se bodo vedno znova vračale.

Kemdi d.o.o.
Prvomajska ulica 12
2241 Spodnji Duplek

T: +386 2 681 32 01
E: info@kemdi.si

Direktorica: Majda Kelc

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj  lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke